Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Олiйник Валерiй, користувач 1ua
Валерiй Олiйник
Тема: Клубне життя, відпочинок

Велике диво – рідна пісня

19.04.12

 

Серед пахучих вишневих садів, колосистих полів розкинулось село Білий Рукав, в якому живуть гарні, працьовиті та співучі люди. Минулого року у березневі дні тут був створений жіночий вокальний ансамбль. Це десять чудових співучих жіночок. Згуртував колектив завідуючий сільським клубом Олексій Яцюк. А незмінним акомпаніатором ансамблю є баяніст Сергій Голомис.

 

Ці прекрасні жінки дарують слухачам почуття прекрасного й вічного, надихають односельців на добрі справи. Диву даєшся, як з-поміж щоденних домашніх клопотів вони знаходять час для співу.

Колектив є учасником заходів, які проводяться в селі. Вони не раз виступали перед громадою села на День Перемоги, на святі Івана Купала.

Ансамбль був активним учасником свята української пісні, яке відбувалося в районному Будинку культури. За участь у районному конкурсі козацької пісні в 2011 році колектив відзначений грамотою і подякою районного відділу культури і туризму районної державної адміністрації.

Тож нехай і надалі дарує хвилини радості і тішить співом своїх палких шанувальників цей колектив, нехай вплітає нові яскраві стрічки у розвій самодіяльного мистецтва нашого краю, а Господь дарує їм міцне здоров’я на довгі та щасливі літа.

 

Марія Косань

                                         По материалам сайта hm.ua

 

16 січня 2015


1


  Закрити  
  Закрити